Saturday, 23 January 2010

~assalamualaikum....

sbg permulaan.. aku tempek kn dlu 1 pic kawen aku.. hahhaha.. bkn nk menunjuk betapa hijaunye aku ms weeding day aku 2, cm nk kasi tau sbnrnya yg aku ni dh x available dah.. huk3..
okey lah, smg blog aku kali ni xde nk sekerat jln..huk3.. mgkin dh terbuka hati aku kot nk ade blog sndiri sbg kenangan aku di masa dpn, mgkin lom tlmbt kot.. hrp2 lh..
okey lh, if korang tgk de pape yg kureng sowy lh, aku actually x pro bab sume nih.. jauh benor dr bidang aku..
lets... enjoyyyy....

No comments:

Post a Comment