Wednesday, 10 February 2010

JUBAH

ermmm... aku sbnrnya kan, ade 2 pasang jubah kt umah, tp xpnh pakai pon.. ekceli aku xtau pon ms bl aku sesuai nk pkai jubah ni.. nk kate xlawa, lawa je aku rs.. ms beli bkn main lg eh, 1 alam sentral aku pusing, naik hangin satu badan laki aku... hahhah
tp bab nk pkai, xjpe lg bl waktu sesuai... xkn nk pkai time g knduri kawen kot, xke panas.. aku rs sesuai kot pkai time g knduri tahlil ke, tp setahun sekali pon lom tentu ade org uat knduri cam 2 kat cni.. huk3...

bila lh agaknya aku leh pakai yo.. yg special nya psl pemakaian jubah ni, bl kite pkai bg org x bape nk tinggi cam aku ni kn, bl pkai cam nmpk tinggi sikit..hahhaha.. pastu nmpk matang.. so sweet.. hehhehe..

nnt klu aku dh pkai aku amik pic kasi tunjuk okey...

korang bygkan, aku klu dh bkenan sesatu benda 2 kan, aku akn beli 2@3 tp lain2 color.. xkira lah t-shirt ke, kasut ke, bju kurung ke.. gilak kn...nntlh, bl aku de ms aku try amik pic mcm2 bnda yg sama dlm simpanan aku..

love = aiyue

1 comment:

  1. nice...
    suke kaler mcm tu..
    ni u beli ke tempah ?

    ReplyDelete