Sunday, 7 February 2010

MENU HARI AHAD..

sesaja nk citer psl menu aku smlm.. heheh.. sbb hr 2 de org tye aku, kt umah aku rajin msk x? aku ni pndai msk ke? hehheeh.. aku xde r pndai benor nk msknye.. bole lh stakat kami berdua nk mkn kn.. buat ms ni xde lak de org komplen aku msk x sodap yo...hehhe.
okey, berbalik citer ape aku msk smlm..

korang nmpk x dlm pic 2 ape aku msk.. ke pic aku yg blur.. mklum lh, pkai camera hanfon sajork.. masak gulai pedas daun kesum ikan merah, kerabu perut,ikan goreng n sambal tempoyak.. sedap kn...heheh.. korang jgk xtau, ni adlh first time aku msk gulai pedas 2, 2 pon resepinya dlm buku ya..


korang jgn budget aku pndai sgt ye.. hehhehe.. tp first time pon boleh dibanggakan, siap aku tapau kasi akak aku rs.. hehehe.. die pon ckp sodap.. vangga..!!

k lah, klu korang rs nk try ape aku mskni korang try buat sndiri,hahahhaah..

love = aiyue

No comments:

Post a Comment